Snowdrop life

VKP! ~Háziállat

         Kedvenc háziállataimat mutatnám be nektek képekben, mindegyik háziállatot, amit képen bemutatok nektek, nagyon szeretem! 😀 Ő a legaranyosabb macskám, róla már írtam korábban: Képek a cicáról... Tovább »

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Üzenet a kedvenc bloggeremnek

  Először is  a bejegyzés elején szeretném közölni, nagyon sok kedvenc körömlakkos blogom van akit megemlítenék ide, http://thimmykevilaga.blogspot.hu/ Thimmyke http://ancsisbeautyworld.blogspot.hu/Anita http://www.breakfastatfruh.hu/Fruzsina http://azrail5.blogspot.hu/ Azrail http://mannakormok.blogspot.hu/ Manna Beauty blog: http://thepinkcandypopblog.blogspot.hu/ http://my-nail-polish-diary.blogspot.co.uk/ Rio http://www.nailwonderland.hu/ Lora http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/ Viki http://encsilencsi.blogspot.hu/ Encsi  http://djkatybeauty.blogspot.hu/ DjKaty http://www.fckyeahprettynails.com/ Ingrid http://glitterfingersss.blogspot.hu/ Lexa Nme teljesen beauty blog de mindenről írt: sajna megszűnt: http://hajnalweb.blogspot.hu/ Dórit azért , mert igényes, és… Tovább »

VKP~~Csillagjegy

Én horoszkópom Skorpió. Minden jellemző rám szinte  a Skorpió jegyből. 🙂 itt nagyon jól leírja a jellemzést 🙂 http://www.jellemrajzok.com/horoszkop/skorpio.php Különös, kissé titokzatos teremtés. Eléggé kedves, bár legtöbbször nem szép. Vonzerejénél fogva azonban rendkívül csábos és hódítóan elbűvölő. Sőt, olykor még ennél is több akar lenni: a végzet asszonya. Kezdetben csak játssza – tanulja -, később… Tovább »

VKP~~ Megunhatatlan film

Ma is hozok nektek egy kis részletet az életemből. A mai téma amit posztolni kellett a VKP-ban, az a megunhatatlan film. Elég romantikus alkat vagyok, így  aromantikus filmeket is kedvelem, két ilyen film van amit imádok egyik Álmok útján című film. 2002 film, Britney Spears benne a főszereplő, a zenék miatt szerettem meg először, de… Tovább »

VKP Legrosszabb tulajdonságok

Hello Olvasók! Ma  legrosszabb tulajdonságainkat kell leírni ha van több is. Én úgy gondolom nekem van 🙂 Már sorolom is: utálok takarítani ezáltal borzasztó Lusta vagyok. Sokszor nem bírom kivárni míg más elmond egy mondatot vagy történetet és beleszólok a mondandójába. Próbálok leszokni róla! Sok olyan dolog van amit magamba tartok és inkább emésztem magam, mint… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!