Snowdrop life

Suli~3. rajz

Rajz témájú manikűrt hozok ma nektek.  Most sikerült közzé tennem. Water marble technikához hasonlót alkalmaztam amit Pancsinál láthattok itt: http://pancsipipereasztala.blogspot.hu/2013/05/dry-marble-step-by-step.html Nagyon egyszerű így szép színes dolgokat alkotni. Használt Lakkok:  Rimmel Rita Ora 703 white hot love Moyra sea salt pearl drop 881 Opi instyle red Catrice 10 I’m not a greenager   Köszönöm a figyelmet!… Tovább »

Városok ~~ 4. Kairo

Nagyon gyorsan telnek a hetek, szépen eltelik ez a nyár is 🙂 Már a 4. témánál tartunk 😀 Témánk most Kairo volt, Egyiptom fővárosa,lakossága meghaladja  17 millió főt. (Wikipédia) http://hu.wikipedia.org/wiki/Kair%C3%B3 Nagyon sok inspiráló egyiptomi manikűröket találtam, de aztán rájöttem nem akarom túlbonyolítani a manikűrömet. Azt akartam jelenjen meg a manikűrömben az arany kombináció és a… Tovább »

Summer Nails Challenge ~6. Sunshine

Ma hozom a nyári kihívás újabb manikűrjét, a napocskát, napocska színeiből indultam ki, narancs és citromsárga színeket használtam. A sarokban az napocskát ábrázolna, a nagyobb pont a nap a többi kisebb pont a sugaracskák. Középső ujjamon pedig narancsos díszítések láthatók, amolyan flitter szerűek.   Nézzétek meg a többiek csodás munkáit is!! http://angeldesign77.blogspot.hu/2014/07/summer-nc-sunshine.html... Tovább »

Summer nail Chgallenge ~4. Beach

Hello, ma hozom a nyári kihívás manikűrjét, ma tengerpart tenger volt a feladat úgy gondoltam a tengerhez kapcsolódik a tengerész és én már régóta szeretnék ilyen horgonyos manikűrt így erre a kihívásra ezt hozom nektek, a kék a tengert jelképezné a manikűrben, Opi és moyra lakkokat használtam + segítségemre volt a díszítő csíkok is. Remélem… Tovább »

Opi cant let go körömlakk és Bubble gum love love

  Ezt  a szép Opi lakkot Riótól az ő blogja ez lenne: http://my-nail-polish-diary.blogspot.hu/ szereztem a múltkori blogger találkozón, nagyon szép sand lakk, angyon megtetszett lila színű és csupa csillám és glitter látható benne, egy ideig a szerelmem lesz. Az tuti 🙂       Aztán gondoltam nem csak úgy simán kenem fel a körmeimre hanem viszek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!