Snowdrop life

Disney Challenge II. 2. Aranyhaj

A hercegnők közül, Aranyhaj manikűrt hozok nektek. Nagyon sok szép manikűrt láttam az interneten, pinterest.com-on is, de végül a fűzős manikűr mellett döntöttem . Innen inspirálódtam:  Nagyon tetszett ez a manikűr így gondoltam elkészítem.  Használt lakkok: NYC Toughen Up Strength alaplakként Lovely St. Tropez nr.3  Astor fashion studio 65  Moyra gel look 912 Csodás napot… Tovább »

My Little Pony Nailart Challenge ~ 5.Raindbow dash

Ma az 5. cuki pónit hozom mégpedig a szivárványosat, nagyon édes és tetszett ez a manikűr is, alapnak egy Rimmel lakkot használtam, ami kissé már beszáradni készült, de most már nem fog. 🙂 A középső ujjamra pedig vittem fel egy kis csillogást a Lovely snow dust árnyalatból 🙂 Remélem tetszett 🙂 Ti szeretitek Raindbow dash… Tovább »

Summer Nails Challenge ~~5. Palm trees (pálmafák)

Sziasztok! Ma is hozok nektek manikűrt, mégpedig a nyári kihívásból, ez az 5. Sokat inspirálódtam de nem akartam ilyen narancs citromos átmenetet mert gondolom mindenki hasonlót fog majd készíteni, így kipattant a fejemből valami sand, világos kék és rózsaszín lakkok kellenek, így jött össze ez a verzió, és a gyűrűs ujjamon van csak pálmafa. Na… Tovább »

Sailor Moon ~~ Sailor Pluto

Én is csatlakozom Thimmyke kihívásához, igaz későn de kirakom a manikűrt 🙂 zöld ruhája van ebből gondoltam a zöld körmlakkot használok, mivel festésből nem vagyok egy profi és nagyon nem tudok szépet így egy csillámos topper mellett döntöttem, hogy feldobjam a manikűrt. Remélem tetszik. Pinterestről ezek a manikűrök tetszettek, de egyiket sem tudtam volna megcsinálni… Tovább »

Júliusi körömkihívás ~~ 3. Eper

  Telnek szép lassan, vagy legalábbis nekem gyorsan a napok és már a 3. kihívás hozom nektek, mégpedig eper témában. Nagyon régóta kinéztem már magamnak pinterest-en( mert általában innen inspirálódok) ,és most sem volt másképp. Erről a képről inspirálódtam az eprecskékre: pinterest-en ezt a az oldalt láttam linkként, ahonnan a manikűr készült: http://www.nailitmag.com/nail-designs/oriflame-china-glaze-naio/nail-art-tutorial-strawberry-manicure   Piros… Tovább »

Júniusi körömkihívás ~~ 3. Nude

Sziasztok!! Ma nude manikűrt kellett készíteni ,egy rég nem használt nyc 165 carrie’d Away és a essence csillogós körömlakkját a 101 kiskutyásat használtam. Ez a nyc lakk fedése nagyon rossz 3 réteg kellett belőle hogy igazán látszódjon valami, hogy egyáltalán ki van festve a körmöm. Még Rossmannba vettem régebben és úgy jártam ezzel a lakkal,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!