Snowdrop life

Disney Challenge II. 2. Aranyhaj

A hercegnők közül, Aranyhaj manikűrt hozok nektek. Nagyon sok szép manikűrt láttam az interneten, pinterest.com-on is, de végül a fűzős manikűr mellett döntöttem . Innen inspirálódtam:  Nagyon tetszett ez a manikűr így gondoltam elkészítem.  Használt lakkok: NYC Toughen Up Strength alaplakként Lovely St. Tropez nr.3  Astor fashion studio 65  Moyra gel look 912 Csodás napot… Tovább »

Városok ~~ 4. Kairo

Nagyon gyorsan telnek a hetek, szépen eltelik ez a nyár is 🙂 Már a 4. témánál tartunk 😀 Témánk most Kairo volt, Egyiptom fővárosa,lakossága meghaladja  17 millió főt. (Wikipédia) http://hu.wikipedia.org/wiki/Kair%C3%B3 Nagyon sok inspiráló egyiptomi manikűröket találtam, de aztán rájöttem nem akarom túlbonyolítani a manikűrömet. Azt akartam jelenjen meg a manikűrömben az arany kombináció és a… Tovább »

Summer Nails Challenge ~~5. Palm trees (pálmafák)

Sziasztok! Ma is hozok nektek manikűrt, mégpedig a nyári kihívásból, ez az 5. Sokat inspirálódtam de nem akartam ilyen narancs citromos átmenetet mert gondolom mindenki hasonlót fog majd készíteni, így kipattant a fejemből valami sand, világos kék és rózsaszín lakkok kellenek, így jött össze ez a verzió, és a gyűrűs ujjamon van csak pálmafa. Na… Tovább »

Július Gyümölcsök ~~ 2. Meggy/cseresznye

Halihó! Hoztam ma nektek a gyümölcsös kihívás 2. manikűrjét, cseresznye/vagy meggy volt a téma. Én az új catrice lakkjaimat használtam, amit akciósan szereztem be a müllerben, mint kifutó termék.           A catrice ulltimate nail laquer limited collectio-ból ami 445ft volt és  a C05 light your fire és a 45 kitch me… Tovább »

Lovely St. Tropez Körömlakk nr.2

Hello Csajok!! Imádni valóak ezek a Lovely  lakkok! Előbb most a mentaszínt mutatnám  meg, miután kitűnően teljesített, a másik pedig későbbi bejegyzésben. Az én körmeimről is hamar kopik minden körömlakk erősítő alaplakk ellenére is, de ez elég hősiesen bírja a megpróbáltatásokat. Inkább kopik mintsem pattog, matt és  fedőlakkal is szuperül néz ki. Láttam pár blogon,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!